Uitnodiging Drakentochten 2022

Op zaterdag 9 juli a.s. vinden de Drakentochten plaats. Deze tochten zijn in de vorm van een klavertjevier, met 4 lussen van elk 10 km. Het is mogelijk om dan 10, 20, 30 of 40 kilometer te wandelen. De tochten voeren ons door de prachtige natuur en de straten van Beesel.

In de kantine van Sport- en Spelcentrum de Solberg, Sint Antoniusstraat 17 in Beesel kun je je op 9 juli in alle vroegte tussen 7.00 en 9.00 uur voor de afstanden van 30 en 40 kilometer en van 7.00 tot 11.00 uur voor een tocht van 10 of 20 kilometer aanmelden.

Ter voorkoming van drukte op het inschrijfbureau en bij de rustposten heeft voorinschrijving en betaling via de website onze voorkeur.

Door het online inschrijven verklaart u, dat u zich zult houden aan het door WSC De Solberg, opgestelde protocol voor dit wandelevenement.

De online inschrijving gaat maandag 30 mei om 10.00 uur open en inschrijven is mogelijk tot woensdag 6 juli 21.00 uur via onderstaande link.

https://www.wandel.nl/evenementen/drakentochtenbeesel/

De kantine van sportpark de Solberg is van alle gemakken voorzien. Je kunt daar naar het toilet gaan, een hapje en een drankje gebruiken en even uitrusten voor je aan de volgende tocht van 10 kilometer begint.

We hopen je bij de  Drakentochten te mogen begroeten. Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,

Wandelsportcentrum de Solberg

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.