DRAKENTOCHTEN 2024 BEESEL

Op zaterdag 6 juli a.s. organiseert Wandelsportcentrum “de Solberg” de jaarlijkse drakentochten.

De startlokatie is de kantine van Sport en Spelcentrum de Solberg,

Sint Antoniusstraat 17, Beesel.

De afstanden zijn 10, 20, 30 en 40 km. De starttijden voor de 10 en 20 km zijn van 7.00 tot 11.00 uur, de 30 en 40 km kunnen starten van 7.00 tot 9.00 uur.

De drakentochten zijn uitgezet in de vorm van een klavertje vier, met 4 verschillende lussen van elk 10 km . Het is mogelijk om dan 10, 20, 30 of 40 km te wandelen. Na elke lus van 10 km kom je weer terug bij de startlokatie, waar je op je gemak kunt genieten van een hapje en een drankje en gebruik kunt maken van het toilet en om gezellig een praatje te maken met een medewandelaar. Je wandelt door de prachtige natuur van de dorpen Beesel, Reuver en Swalmen. Je wandelt over zowel bospaden, veldwegen als verharde wegen. De routes zijn voornamelijk vlak met af en toe een hoogteverschil. Ook zijn de routes bepijld, routebeschrijvingen zijn aanwezig en indien gewenst, is het na inschrijving mogelijk om de gpx-files te downloaden. Online inschrijven geniet onze voorkeur, maar het is ook mogelijk om voorafgaand aan de tocht nog in te schrijven, tegen contante betaling of met de pinpas.

Online inschrijving vanaf 1 juni via:

https://kwbn.tixxy.nl/nl/drakentochten-2024

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.