Oliebollentocht 29 december

Het was weer heerlijk, het was weer lekker! Maar tja een beetje beweging is ook niet gek, die grammetjes (zullen wij maar zeggen) moeten er ook weer af! Toch?

Zin om even de benen te strekken? Heerlijk om een gezellige wandeling van 6 km en 12 km te maken, of om 18 km stevig door te stappen?

Maar het moet wel gezellig zijn en ruiken naar oud en nieuw, ruiken naar wafels, zoals oma die bakte en oliebollen, die liggen te dansen in de hete olie.

Kom dan naar Sportpark de Solberg in Beesel en start tussen 10 u. en 12 u. voor een gezellige wandeling door ons winters landschap met een heerlijke pauze bij Knooppunt 91, waar, bij de warme gloed verspreid door brandende houtblokken in een vuurkorf, glühwein en chocomel je neus prikkelen!

Nieuw is dit jaar, dat we bijna op het einde van de wandeling , dwars door onze parochiekerk lopen, alwaar prachtige keramische beelden en kerststallen van de stichting Keramisch Erfgoed Beesel, te bewonderen zijn. We eindigen op de Markt in Beesel, waar je heerlijke verse wafels of oliebollen kunt kopen en waar je ook voor een hapje en drankje terecht kunt, bij Eetcafé De Troubadour.

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar hoeven geen inschrijfgeld te betalen, maar moeten wel ingeschreven worden. Leden van de KWBN krijgen € 1,00 korting.

Het inschrijfgeld is inclusief één drankje (koffie, thee, chocomel of glühwein) en één oliebol of wafel, uitsluitend te gebruiken op de pauzeplaats.

Inschrijven en betalen kan vanaf 1 december online via: https://kwbn.tixxy.nl/nl/oliebollentocht_2023.

Hierdoor kun je sneller en zonder al te veel rompslomp met de wandeling beginnen.

Maar je kunt ook op de dag zelf, voorafgaand aan de wandeling, je startbewijs kopen.

Dus waar gaan we heen op vrijdag 29 december?

Natuurlijk naar de kantine van Sportpark de Solberg aan de Sint Antoniusstraat 17, in Beesel!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.