Drakentochten 8 juli 2023

Op zaterdag 8 juli a.s. organiseert Wandelsportcentrum “de Solberg” de jaarlijkse Drakentochten. Dit jaar is bijzonder, daar Beesel weer in het teken staat van het 7-jaarlijks Draaksteken.

Overal in het dorp, maar in het bijzonder op de markt en rond het drakenterrein, zul je bedrijvigheid aantreffen. Geniet van het leuke Kroetfeest en blijf je nog wat langer in Beesel vertoeven, dan kun je om 19.30 naar het concert van de harmonie luisteren.

De startlokatie is de kantine van Sport en Spelcentrum de Solberg,

Sint Antoniusstraat 17, Beesel.

De afstanden zijn 10, 20, 30 en 40 km. De starttijden voor de 10 en 20 km zijn van 7.00 tot 11.00 uur, de 30 en 40 km kunnen starten van 7.00 tot 9.00 uur.

De drakentochten zijn uitgezet in de vorm van een klavertje vier, met 4 verschillende lussen van elk 10 km . Het is mogelijk om dan 10, 20, 30 of 40 km te wandelen. Na elke lus van 10 km kom je weer terug bij de startlokatie, waar je op je gemak kunt genieten van een hapje en een drankje en gebruik kunt maken van het toilet. En ook om gezellig een praatje te maken met een medewandelaar. Je wandelt door de prachtige natuur van de dorpen Beesel, Reuver en Swalmen. Je wandelt over zowel bospaden, veldwegen als verharde wegen. De routes zijn voornamelijk vlak met af en toe een hoogteverschil. Ook zijn de routes bepijld en routebeschrijvingen zijn aanwezig. Online inschrijven geniet onze voorkeur, maar het is ook mogelijk om voorafgaand aan de tocht nog in te schrijven.

Online inschrijving:

https://kwbn.tixxy.nl/nl/drakentochtenbeesel/add-participant

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.