TIPS VAN THIJS BOONEN

Thijs: “doet iemand die je kent een sport die je wel leuk lijkt? Ga eens een keer kijken en vraag of je mee mag doen. Zorg dat je de sport een tijdje uit kunt proberen zonder meteen al te grote investeringen te doen, bijvoorbeeld door materialen te lenen of trainingsschema’s van internet te gebruiken. En kijk of je een maatje kunt vinden, want samen sporten is zoveel leuker dan alleen. Niet alleen zorgt het voor een beetje onderlinge competitie, maar het geeft ook motivatie om elke keer weer te gaan!

Lees hier alle tips en het hele verhaal van Thijs op gewoon-vitaal.nl

Gewoon-vitaal.nl is een lokaal initiatief van Bootcamp Beesel, Lopersgroep de Grensrunners, Zwemclub ROB, WSC de Solberg in samenwerking met PlayX en Ultimate Warrior Obstacle Run

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.